Gids voor mensen die duurzaam willen leven maar niet weten waar te beginnen

De University College Roosevelt in Middelburg heeft tips opgesteld voor mensen die duurzaam willen leven, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

De University had al een Groene Gids voor studenten. De tekst is vertaald en aangepast zodat alle Middelburgers die kunnen gebruiken.

-Lees verder onder de afbeelding-

Link: klik voor de Groene Gids

In de Groene Gids staat onder meer welk afval in welke bak moet (zoals papier, plastic, en waar laat je het theezakje…), hoe je kliekjes het beste kunt bewaren zodat je geen voedsel hoeft weg te gooien, en hoe je de koelkast het beste indeelt. Er staat ook een lijst in van eettentjes die letten op veganisme en duurzaamheid.

Een tip voor menstruerende vrouwen hoe ze kunnen besparen op maandverband, en een recept om zelf deodorant te maken staat ook in de Groene Gids. Het is al met al een aardige lijst aan duurzame ideeën.